loader image
HAPSIRA E REZERVUAR

hosting

Çfarë është hostingu?

Hostingu është hapësira e rezervuar për WEB faqen tuaj në server, kompjuter me karateristika të veçanta dhe me lidhje të shpjetë në internet puna e të cilëve monitorohet vazhdimisht. Përmbajtja e WEB faqes tuaj vendoset aty dhe kushdo që shkruan domeinin/adresën tuaj në brouser përmbajtja e cila shfaqet shërbehet nga këta serverë, përndryshe domeini/adresa juaj pa hosting nuk do të kishte uebsajt aktiv dhe nuk do të shfaqte asgjë.

biznes MINI

Hapesire (SSD): 1 GB
Databaza: 1
Backup: Mujor
Cloud e-Mail: 1 x 5 GB
Hapsire për e-mail: 5 GB
FTP Llogari: 1
Nendomeina: 0
Perkrahje teknike: 24/7 Standard
Trafik Mujor: 5 GB

biznes BAZIKE

Hapesire (SSD): 2 GB
Databaza: 10
Backup: Javor
Cloud e-Mail: 1 x 5 GB
Hapsire për e-mail: 5 GB
FTP Llogari: 10
Nendomeina: 5
Perkrahje teknike: 24/7 Standard
Trafik Mujor: 25 GB

biznes MESATARE

Hapesire (SSD): 5 GB
Databaza: 100
Backup: Ditor
Cloud e-Mail: 1 x 5 GB
Hapsire për e-mail: 5 GB
FTP Llogari: 100
Nendomeina: 10
Perkrahje teknike: 24/7 Premium
Trafik Mujor: 100 GB

biznes AVANCUAR

Hapesire (SSD): 10 GB
Databaza: Pa kufizim
Backup: Ditor
Cloud e-Mail: 2 x 5 GB
Hapsire për e-mail: 10 GB
FTP Llogari: Pa kufizim
Nendomeina: 100
Perkrahje teknike: 24/7 Premium
Trafik Mujor: 500 GB

biznes PA KUFIZIM

Hapesire (SSD): Pa kufizim
Databaza: Pa kufizim
Backup: Ditor
Cloud e-Mail: 2 x 5 GB
Hapsire për e-mail: 10 GB
FTP Llogari: Pa kufizim
Nendomeina: Pa kufizim
Perkrahje teknike: 24/7 Premium
Trafik Mujor: Pa kufizim

Shërbimet e përfshira falas në cilëndo pako hostingu

Uptime i garantuar 99.9%

Pako Softaculous

Statistika të avancuara

Antivirus për ueb

Cron jobs automatik

Paneli më i mirë cPanel

CMS: WP, Joomla…

Backup & Restore

Antispam për emaila

& shumë shërbime tjera!

ZGJIDH PLANIN qe është i përkryer për ty!

Scroll to Top