loader image
EMRI I BIZNESTI TUAJ

domain

Çfarë është domain?

Një domain është WEB  adresa e faqes suaj të internetit. Para se të krijoni një WEB faqe interneti, do t’ju duhet një domein unik (që nuk është në perdorim). ​
Për të zotëruar një emër domein, ju duhet të regjistroheni në një regjistrues domeini shërbim të cilin mundë të bëni përmes VR. creative.

Regjistrim Domeini

Regjistrimi i domeinit është hapi i parë për prezencë online. Mungesa e prezencës online për cilëndo kompani në ditët e sotme do të thotë ngecje. Vendi i parë i kërkimit të informacionit sot është interneti, e nëse kompania juaj mungon atëherë ka të tjera që janë aty në të cilat do të drejtohen klientët tuaj potencialë dhe të cilat do të përparojnë. Ne ofrojmë regjistrim të domeinave pothuajse në të gjitha prapashtesat ekzistuese me çmimet më të volitshme duke filluar nga 1.95 EUR në vit si .com, .net, .org… përfshirë .al.

Shërbime Hostingu

Për 10 vite me radhë kemi përsosur njohuritë dhe shërbimet tona, kemi ngritur ciësinë e shërbimeve dhe e dijmë më së miri se çfarë i duhet secilit uebsajt për të qenë në krye të listave. Shpejtësia, stabiliteti, qëndrueshmëria, përgjigjja dhe zgjidhja e shpejtë e problemeve tuaja eventuale na dallojnë nga të tjerët. Përkundër kualitetit të lartë dhe veçorive të shumta që ofrojmë përmes disa llojeve të hostingut, Standard, për Biznese, Sipas Nevojës dhe Cloud Serverë ne ofrojmë çmimet më të volitshme në treg.

Zhvillim i WEB faqes

Qoftë uebsajt personal, për biznes, i thjeshtë, i ndërlikuar për ne nuk paraqet aspak problem. Së bashku me ju përcaktojmë kërkesat, qëllimet dhe dëshirat tuaja të cilat i realizojmë 100%. Ne ju sigurojmë që uebsajtin tuaj e zhvillojmë në mënyrë profesionale, tërësisht të bazuar në kërkesat tuaja dhe duke aplikuar praktikat më të mira moderne. Kemi kualifikimet, përvojën dhe trajnimet e duhura. Në çdo kohë koordinohemi me ju në mënyrë që në fund të ndaheni plotësisht të kënaqur ose nuk paguani asgjë!

www.emri.com

www.emri.net

www.emri.info

www.emri.biz

www.emri.org

www.emri.eu

www.emri.al

www.emri.us

www.emri.de

www.emri.ch

Hapi 1: Domeini

Adresa juaj identifikuese në internet
Domeini është adresa e faqes, shtëpisë, zyrës apo dyqanit tuaj në internet si p. sh. firmajuaj.com e cila i mundëson qasje kujtdo nga kudo në informatat dhe ofertat e biznesit tuaj. Regjistrimi i domeinit është hapi i parë për prezencë online. Mungesa e prezencës online për cilëndo kompani në ditët e sotme do të thotë ngecje. Vendi i parë i kërkimit të informacionit sot është interneti, e nëse kompania juaj mungon atëherë ka të tjera aty në të cilat do të drejtohen klientët tuaj të mundshëm dhe të cilat do të përparojnë. Ne ofrojmë regjistrim të domeinave pothuajse në të gjitha prapashtesat ekzistuese me çmimet më të volitshme duke filluar nga 1.95 EUR në vit si .com, .net, .org… përfshirë .al. Për domeinat të cilëve nuk mund t’ua kontrolloni disponueshmërinë në këtë faqe si p.sh. al, na shkruani dhe ne ju tregojmë nëse ende janë të lirë.
Regjistroni sot domeinin tuaj për të zënë hapin dhe për të qenë konkurent në treg.
Nuk kushton shumë – 2 deri në 10 kafe më pak në vit!

Hapi 2: Hostingu

Përveç domeinit ju duhet edhe hostingu – banesa e faqes suaj në internet
Me regjistrimin e domeinit ju vetëm keni ndërmarrë hapin e parë për të qenë prezent në internet duke rezervuar adresën tuaj mirëpo për të shfaqur uebsajtin tuaj e për të pasur email adresat tuaja si [email protected] juve ju duhet edhe një pako hostingu.
Ju mund të zgjidhni njërën nga pakot tona të hostingut që i plotëson nevojat tuaja si Standard, për Biznese, Sipas Nevojës apo Cloud Serverë me çmimet më të volitshme në treg.

Hapi 3: WEB faqja

Përmes uebsajtit ofroni botës atë që doni – faqja/zyrja/dyqani juaj në internet. Ofroni botës përmes internetit atë që doni me një uebsajt të këndshëm, profesional dhe praktik. Ky do të ishte hapi i tretë dhe i fundit për të filluar dhe mbajtur lidhjen me botën dhe për përparim të mëtejmë. Qoftë uebsajt personal, për biznes, i thjeshtë apo i ndërlikuar për ne nuk paraqet aspak problem. Së bashku me ju përcaktojmë kërkesat, qëllimet dhe dëshirat tuaja të cilat i realizojmë 100%. Ne ju sigurojmë që uebsajtin tuaj e zhvillojmë në mënyrë profesionale, tërësisht të bazuar në kërkesat tuaja dhe duke aplikuar praktikat më të mira moderne. Kemi kualifikimet, përvojën dhe trajnimet e duhura. Në çdo kohë koordinohemi me ju në mënyrë që në fund të ndaheni plotësisht të kënaqur ose nuk paguani asgjë! Po çmimi? Ne jemi të lirë në çmime por rrallëherë të lirë nga punët e zhvillimit të uebsajteve për klientët tanë.WEB

Scroll to Top