loader image

zgjedhja juaj kreatIve

graphic & web designer

Qëllimi ynë është që idetë e mira t’i realizojmë me pasionin më të madh, në një frymë eksploruese, kreativitet dhe koncept vizualisht mahnitës …

dizajn grafik

Logo, postera, etiketa, reklama, etj...

web dizajn

WEB faqe profesionale me pamje atraktive.

domain

www.emri.com, .net, .info, .biz, .eu, .al, etj...

HOSTING

Pako me mundësi të ndryshme.

CLOUD SERVER

Pako me mundësi të ndryshme.

Pako të kombinuara me çmime

pako BAZIKE

ideale për WEB faqe personale
Më pyet për çmimin!
 • Dizajnimi i LOGO-së
 • Dizajnimi dhe zhvillimi i WEB faqës
 • Gjuhët në WEB faqe: 1
 • Regjistrimi i domain (emrit)
 • Hapësirë (SSD): 2 GB
 • Trafik Mujor: 25 GB
 • Backup: Mujor
 • Cloud e-Mail adresa: 1 x 5 GB
 • FTP Llogari: 10
 • Nëndomeina: 5
 • Live Chat
 • Mirëmbajtje: Jo
 • *Domain, Hosting & e-Mail / vit
promocion

pako MESATARE

ideale për veprimtari të vogla
Më pyet për çmimin!
 • Dizajnimi i LOGO-së
 • Dizajnimi dhe zhvillimi i WEB faqës
 • Gjuhët në WEB faqe: 2
 • Regjistrimi i domain (emrit)
 • Hapësirë (SSD): 5 GB
 • Trafik Mujor: 100 GB
 • Backup: Javor
 • Cloud e-Mail adresa: 1 x 5 GB
 • FTP Llogari: 100
 • Nëndomeina: 10
 • Live Chat
 • Mirëmbajtje: Standard
 • *Domain, Hosting & e-Mail / vit
promocion

pako E AVANCUAR

ideale për veprimtari të mesme dhe të mëdha
Më pyet për çmimin!
 • Dizajnimi i LOGO-së
 • Dizajnimi dhe zhvillimi i WEB faqës
 • Gjuhët në WEB faqe: 3
 • Regjistrimi i domain (emrit)
 • Hapësirë (SSD): 10 GB
 • Trafik Mujor: 500 GB
 • Backup: Ditor
 • Cloud e-Mail adresa: 2 x 5 GB
 • FTP Llogari: Pa kufizim
 • Nëndomeina: 100
 • Live Chat
 • Mirëmbajtje: Premium
 • *Domain, Hosting & e-Mail / vit
promocion
VR. creative ka zhvilluar WEB faqën dhe ka dizajnuar LOGON e kompanisë
C point consulting
RKS

ti mundë të jesh klienti i ardhëshëm…

VR. creative ka dizajnuar logon e
X3M (extreme) WORLD OF CARS
Suedi

VR. creative ka zhvilluar WEB faqën dhe ka dizajnuar LOGON e kompanisë
AUTO France Group
RKS

ti mundë të jesh klienti i ardhëshëm…

VR. creative ka dizajnuar logon e
FBE
Gjermani

VR. creative ka zhvilluar WEB faqën dhe ka dizajnuar LOGON e kompanisë
Merkur
RKS

ti mundë të jesh klienti i ardhëshëm…

e limituar

Ktheja ngjyrat
të kaluarës!

VR. creative ju mundëson “ngjyrosjen” dhe editimin e imazheve bardh e zi të cilat do të duken shumë më reale krahas të kaluarës!

*Fotografitë duhet të jenë të skenuara apo të fotografuara me kualitet sa më të mirë. Kualiteti i fotografisë që do të dërgoni automatikisht e dikton edhe kualitetin e “ngjyrosojes”.

VR. creative ka zhvilluar WEB faqën dhe ka dizajnuar LOGON e kompanisë
Quantum Corp.
RKS

ti mundë të jesh klienti i ardhëshëm…

punësohu!

Përfito duke më rekomanduar!

Ti ke mundësi me përfitu duke rekomanduar VR. creative tek shoqërija juaj apo bizneset potenciale të cilat nuk kanë një LOGO apo WEB faqe!

Qysh? E thjeshtë! Për cdo klientë që ti ke sjellë tek VR. creative, do të përfitosh % në vlerën totale të shërbimit tonë.

Atëher çka po pret? Nxito, gjej klient dhe perfito!

*këtë lloj të punës mundë ta bëni në forma të ndryshme, mjafton të sigurosh klient potencial për ne. Sa më shumë klient siguron, aq me shumë perfiton!

Scroll to Top